Gipsy.cz vydávají nové album "Upgrade"

12.09.2013 17:29 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Gipsy.cz
© facebook.com/gipsycz
Gipsy.cz 9. září vydali své novinkové album "Upgrade" a současně vypouští do světa první singl s názvem "Odraz v očích". Název alba souvisí se všemi strastmi a náročnou cestou, kterou si kapela prošla po vydání předchozího alba "Desperado".

"Pro mne je to malý zázrak, protože jsem si takovýto vývoj před dvěma lety nedokázal vůbec představit. Netušil jsem, kde najdu nové muzikanty a jestli vůbec budu schopen ještě vyprodukovat dalším album Gipsy.cz. Ale díky důvěře, již mi dala má můza, manželka, manažerka a skvělá holka Verča, jsem se pustil do práce a dotáhli jsme to společně až sem. Děkuji tímto všem fanouškům, jenž nás podporují a věřím, že se nová deska bude líbit. Dali jsme do toho všechno a věřím, že je to ta nejlepší deska, kterou jsme kdy natočili," napsal Banga na webu Gipsy.cz.

V nové sestavě hraje kontrabasista Tomáš Baroš, houslista Viliam Didiáš a hráč na akordeon Jan Březina. Aktuálně zvuk kapely neinklinuje k elektronice, nýbrž k akustickým nástrojům.

Romská formace Gipsy.cz působí na scéně již devět let. První a také přelomové album "Romano Hip Hop" vzniklo v roce 2006. "Upgrade" je v pořadí čtvrtým studiovým počinem. Formace mimo jiné vlastní Anděla za Objev roku a také si zahrála na slavném multižánrovém festivalu v Glastonbury.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY