Kelly Clarkson odtajnila tracklist vánočního alba

10.09.2013 10:21 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Kelly Clarkson
© thatgrapejuice.net
Kelly Clarkson, vítězka první série americké verze Superstar, se velmi těší na Vánoce a podobně jako české obchody už teď vybalily čokoládové Mikuláše, čerty a anděly, tak i Kelly nezůstala pozadu a na svůj twitterový účet nahrála fotografii s tracklistem nadcházejícího vánočního alba "Wrapped In Red". To vyjde už koncem října.

Ze seznamu písní je patrné, že nahrávka bude obsahovat covery tradičních vánočních písní a také pět původních novinek. Píseň "White Christmas" je vůbec populární mezi hudebníky, v minulosti ji do své podoby předělali Panic! At The Disco a do svého televizního speciálu "A Very Gaga Thanksgiving" ji zařadila Lady Gaga a vůbec nejslavnější verze je ta od Elvise Presleyho. Žádné vánoční album se neobejde bez "Silent Night", a tak nechybí ani zde.

Produkce alba se ujal slavný producent Greg Kurstin, stojící například za nahrávkou Lily Allen "It's Not Me, It's You", částečně za Pink a jejím "The Truth About Love" nebo za nejnovějším počinem dua Tegan And Sara, albem "Heartthrob". O Kurstinovi se říká, že na co sáhne, to se v hity promění, a tak tedy doufejme, že se Kelly nestane to, co s albem "My December", kterou veřejnost pravděpodobně kvůli nezvykle rockové náladě nepřijala. Kromě vánoční kolekce Kelly Clarkson také plánuje vydat v první půli roku 2014 sedmé studiové album.

Pro úplnost ještě tracklist "Wrapped In Red", bude následující: Underneath The Tree, Have Yourself A Merry Little Christmas, Run Run Rudolph, Please Come Home For Christmas (Bells Will Be Ringing), Every Christmas, Blue Christmas, Baby, It’s Cold Outside (feat. Ronnie Dunn), Winter Dreams (Brandon’s Song), White Christmas, My Favorite Things, Carats, Just For Now, Silent Night (feat. Reba McEntire & Trisha Yearwood).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY