Avril Lavigne prozradila tracklist eponymní nahrávky

08.09.2013 12:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Avril Lavigne - Avril Lavigne
© facebook interpreta
Přestože se původně zdálo, že novinkové album Avril Lavigne vyjde už na konci září, nakonec si fanoušci na nahrávku s názvem "Avril Lavigne" počkají až do začátku listopadu. Po nedávném odhalení coveru (vlevo) nyní manželka rockera Chada Kroegera prozradila také kompletní tracklist své páté studiovky.

Eponymní deska kanadské zpěvačky vyjde v zámoří pod hlavičkou Epic Records 5. listopadu, Evropané se nového materiálu dočkají ještě o něco dříve. Na nahrávce hostují také dva zpěváci - zmiňovaný Chad Kroeger a démonický Marilyn Manson. Spolupráce s kontroverzním interpretem byla potvrzena už počátkem letošního roku.

Třináctipísňovou kolekci uvádí pilot "Here's To Never Growing Up" a druhý singl "Rock N Roll". Ani jeden z těchto songů se však zatím na vrcholky světových hitparád neprobojoval. Kromě brzy devětadvacetileté poprockerky a jejího manžela se na vzniku novinky podíleli také producenti Martin Johnson a David Hodges.

Listopadový počin obsahuje tyto skladby: Rock N Roll, Here's To Never Growing Up, 17, Bitchin' Summer, Let Me Go (feat. Chad Kroeger), Give You What You Like, Bad Girl (feat. Marilyn Manson), Hello Kitty, You Ain't Seen Nothin' Yet, Sippin' On Sunshine, Hello Heartache, Falling Fast, Hush Hush.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY