Icona Pop vydají koncem září své druhé album "This Is... Icona Pop"

07.09.2013 14:35 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

This Is... Icona Pop
© facebook interpreta
Švédské duo Icona Pop zažívá několik velice úspěšných měsíců díky singlu "I Love It", který se probojoval do mnoha světových žebříčků. Železo je třeba kout, dokud je žhavé, a proto už 23. září vyjde děvčatům druhá studiovka "This Is... Icona Pop".

Už loni duo představilo svůj rozpustilý elektropop severského střihu na eponymní desce "Icona Pop". Ta ale vyšla pouze ve Švédsku, nyní se dočká i zbytek světa. Kolekci se sice změnil název, ale některé starší skladby zůstávají i na novém disku. Především se jedná o zmiňovaný hit "I Love It" (který je jen v America hned dvakrát platinový, což znamená, že se ho prodalo přes dva miliony kusů), nechybí ani singly "Ready For The Weekend", "We Got The World" nebo "Girlfriend".

Ukázky všech tracků v podobě desetiminutového mixu si můžete pustit pod článkem. O remixovou slepeninu se postaral švédský producent Style of Eye, jenž stojí za několika písničkami dua. Mezi prezentovanými skladbami nechybí ani novinka "In The Stars", kterou dámy nedávno nahrály na svůj oficiální YouTube kanál (k poslechu níže). Je téměř jisté, že skoro všechny písničky zazní i na pražském koncertě, který skupina odehraje už 26. října v Paláci Akropolis.

Jména všech jedenácti tracků, které se na "This Is... Icona Pop" dostaly, jsou následující: I Love It (feat. Charli XCX), All Night, We Got The World, Ready For The Weekend, Girlfriend, In the Stars, On a Roll, Just Another Night, Hold On, Light Me Up, Then We Kiss.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY