Christina Aguilera poděkovala v otevřeném dopise svým fanouškům

02.09.2013 08:20 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera
© christinaaguilera.com
Christina Aguilera se odhodlala k nečekanému kroku. Na své webové stránce zveřejnila otevřený dopis všem fanouškům. List, obsahující více jak dva tisíce dvě stě slov, je plný především vděku a pokory před těmi, kteří této americké interpretce poskytují inspiraci a dotáhli ji na pozice, které nyní okupuje.

"Děkuji, že nasloucháte mým slovům, otevíráte svá srdce a vracíte mi lásku," napsala. Poděkovala svým fanouškům za oddanost a také schopnost sdílet s ní svá trápení a osobní příběhy. "Jste mojí inspirací a neustálou připomínkou toho, proč dál dávám ze sebe to nejlepší a otevírám vám své srdce a mysl i když mě to před vámi dělá zranitelnou," píše dále zpěvačka. Aguilera ještě ve svém psaní dodává, že si cení všech ocenění, kterých se jí do nynějších dní dostalo. Sice vypadají pěkně na policích, ale skutečný umělec by měl hlavně dokázat otevírat sporné diskuse a měl by mít schopnost inspirovat.

Debutový eponymní disk vydala matka pětiletého syna Maxe na sklonku minulého tisíciletí. Nahrávka obsahující několik celosvětových hitů Aguileru vyšvihla na výsluní a tam vydržela až do dneška, kdy už má na svém kontě pět cen Grammy i hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Před pár dny navíc představila klip k písničce "Let There Be Love".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY