Hayley Williams se vrhá na taneční hudbu. Natočila píseň s DJem Zeddem

01.09.2013 12:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zedd feat Hayley Williams - Stay The Night
© gigwise.com
Rockerka Hayley Williams a taneční muzika? Proč ne. Charizmatická frontmanka amerických Paramore přichystala krátce poté, co se obarvila na modro, svým příznivcům další překvapení. Společně s německým DJem Zeddem natočila už znovu rusovlasá zpěvačka společnou skladbu "Stay The Night".

Tradiční červenou kštici rodačky z Mississippi zachycuje i obal singlu, na kterém je zobrazena její animovaná podobizna. Píseň bude na hudební trh uvedena už 10. září. O Zeddovi se v poslední době nejvíce mluvilo v souvislosti s jinou zpěvačkou - jako hlavní producent se totiž podílí na chystané listopadové desce "ARTPOP" Lady Gaga. Umělkyně již mnohokrát svému pomocníkovi vyjádřila obdiv a označilo ho za velký příslib elektronické taneční hudby.

Čtyřiadvacetiletý rodák z Kaiserslauternu se už svým hitem "Clarity" prosadil do první desítky americké singlové hitparády a obdržel také nominaci na letošní MTV Video Music Awards, v zisk sošky ji však neproměnil.

Pro Hayley Williams se nejedná o první spolupráci s interpretem mimo rockový žánr. V roce 2010 svým vokálem obdařila song "Airplanes" rappera vystupujícího pod pseudonymem B.O.B., načež se z písně stal jeden z nejvýraznějších hitů roku 2010 a z komerčního hlediska zaznamenala pro zpěvačku větší úspěch než jakákoliv skladba z repertoáru její domovské formace Paramore.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY