Lady Gaga žhaví fanoušky dalšími novými songy

30.08.2013 08:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© facebook.com/ladygaga
Ačkoliv by to možná čekal málokdo a mnohým se to nebude líbit, Lady Gaga se pomalu, ale jistě znovu dostává do centra pozornosti hudebních médií. Jen pár dní po zahájení MTV Video Music Awards, v rámci něhož poprvé naživo předvedla čerstvý pilotní singl "Applause" z chystané desky "ARTPOP", láká fanoušky na další song, který by se na albu měl objevit.

Ve videu, jež ve středu zveřejnila na svém YouTube kanálu, trénuje na vystoupení na londýnském iTunes Festivalu, který startuje právě jejím koncertem 1. září. Minutový klip zachycuje zpěvačku za klávesami, jak zkouší dosud nezveřejněný song "Swine". "I know you want me. You're just a pig in a human's body ... Squealer, squealer, squeal out! You're so disgusting. You're just a pig inside. Swine!" zpívá Gaga v písni. Ve druhém snímku je slyšet ukázka novinky "Manicure".

Na koncertě pak zahraje i další skladbu. Ta by podle jejích slov měla být pokračováním jejího hitu "Telephone". Zda v něm ve finále dojde i na Beyoncé, zatím známo není. Chystaná nahrávka "ARTPOP" by měla vyjít 11. listopadu a po vzoru islandské multiumělkyně Björk by ji měla doprovázet řada aplikací pro mobilní telefony a tablety.




DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY