Podívejte se na "The Perfect Life" Mobyho a Wayna Coyna

05.09.2013 15:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Moby - Innocents
© facebook interpreta
Moby se před pár lety přestěhoval z New Yorku do Los Angeles, kde ve svém domácím studiu natočil všechny písně svého nového alba "Innocents". Jak již víte, základní verze této desky, na které pracoval osmnáct měsíců, bude obsahovat dvanáct písní, deluxe edice nabídne i bonusové EP s šesti dalšími skladbami.

Americký hudebník se sám postaral nejen o nahrání téměř všech nástrojů v jednotlivých skladbách, ale opětovně je i autorem všech fotek v bookletu. Album "Innocents" bude k dostání krom CD i na vinylu a samozřejmě i digitálně. Do České republiky se deska dostane v distribuci, neb jde již o třetí album, které si Moby vydává na vlastním labelu Little Idiot.

Deska bude samozřejmě obsahovat i dva nedávno zveřejněné singly. Jmenovitě jde o songy "The Lonely Night" a v červenci vydaný singl "A Case For Shame". Již třetí ochutnávkou z desky je rozjuchaný happy song "The Perfect Life", ke kterému právě představil vizuál. V něm si s hostujícím zpěvákem Waynem Coynem z The Flaming Lips zahráli na mariachi, kteří se s kytarou a akordeonem promenádují po Los Angeles, vybírají si ty nejrůznorodější lidi a ty následně odvezou tramvají na velkou party. Pod článkem se můžete podívat nejen na oficiální video, ale i na akustickou session, která vznikla po jeho natáčení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY