Blink-182 vydají desku už v příštím roce

26.08.2013 08:14 - Marta Šindlauerová | foto: facebook interpreta

Blink-182
© theaureview.com
Punkové trio Blink-182 dlouho, předlouho mlčelo. A teprve v roce 2011 se ledy pohnuly: Mark Hoppus, Tom DeLonge a Travis Barker se nakonec dohodli, že svoji domovskou kapelu pokropí živou vodou a výsledkem bylo úspěšné album "Neighborhoods" a také EP "Dogs Eating Dogs" z roku 2012. Pánové během nahrávání zjistili, že jim to opět společně dobře hraje a poslem dobrých zpráv se tentokrát stal basák Mark Hoppus, když se magazínu "Kerrang!" svěřil s následujícím:

"Nahrávat začneme hned začátkem roku 2014. O skladbách jsme vlastně ještě moc nepřemýšleli, na to se teprve potřebujeme sejít všichni tři v jedné místnosti. Každý z nás totiž bydlí v úplně jiné části světa: Tom bydlí v San Diego, Travis v Los Angeles a já v Londýně. Z čehož vyplývá, že se skoro vůbec nevidíme. Ovšem jakmile se nám podaří sejít se ve studiu, trochu si pohrajeme s nápady, trochu zavtipkujeme a song je na světě."

Mark ještě dodal, že plánují vydat desku začátkem léta.

Blink-182 v brzké době vyrazí na americké turné a předpokládá se i promo turné k nové desce. Už teď se ví, že do žádných dalekých krajin nepoletí Travis Barker, který od dětství trpěl bázní z létaní a po letecké nehodě v roce 2008 se jeho aerofobie ještě více prohloubila. Letos v únoru například neletěl do Austrálie a musel ho nahradit bubeník Bad Religion Brooks Wackerman. Dodejme, že Tomova vedlejší kapela Angels & Airwaves rovněž chystá novou řadovou desku, jejíž název Tom odhalil na svém instagramovém účtu - "POET".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY