Podívejte se na "Home Again" Eltona Johna

23.08.2013 12:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Elton John - The Diving Board
© facebook interpreta
Ani samotnému Siru Eltonu Johnovi se čas od času nevyhnou komplikace spojené s vydáváním muziky. Svou jubilejní třicátou sólovou nahrávku "The Diving Board" plánoval vyslat mezi fanoušky původně už loni na podzim, pak se termín přesunul na letošní jaro, a nakonec se jí posluchači dočkají 16., respektive 23. září (zdroje se v tomto rozcházejí). Že se zářijový termín zdá být už definitivní, potvrzuje čerstvý klip, který tento pětašedesátiletý britský skladatel a zpěvák právě představil.

Video bylo natočeno k pilotnímu singlu "Home Again", který nejedno ucho může překvapit poměrně nečekanými dechovými aranžemi. Produkci skladby stejně jako celého alba má na starosti T-Bone Burnett, který si dal za cíl zaujmout hlavně americké publikum. Výsledek ale dost možná osloví i Evropany. Samotný snímek zachycuje cestu staršího muže domů. Čím blíže je cíli, tím je mladší a mladší... Prudce symbolické a prudce melancholické.

Album "The Diving Board" nabídne v základní edici těchto patnáct skladeb: Oceans Away, Oscar Wilde Gets Out, A Town Called Jubilee, The Ballad of Blind Tom, My Quicksand, Can't Stay Alone Tonight, Voyeur, Home Again, Take This Dirty Water, The New Fever Waltz, Mexican Vacation (Kids in the Candlelight), Candlelit Bedroom, The Diving Board. Deluxe verze má přinést ještě čtyři stopy navíc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY