Katy Perry vydá nový singl ve stejný den jako Britney Spears

22.08.2013 08:00 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Katy Perry
© facebook.com/katyperry
Tak toto popový svět dlouho nepamatuje: po tom, co minulý týden ve stejný den vyšly nové singly Lady Gaga a Katy Perry, se souboj ženkých megahvězd bude opakovat, jen v trochu jiném složení. Tentokrát v jediný den představí novinkové songy Britney Spears a právě Katy Perry.

Zatímco Britney vydá 17. září pilotní singl ze své chystané osmé studiovky, Katy odtajní už druhou ochutnávku z říjnové novinky "Prism". Jedná se o poměrně nečekaný tah, protože není obvyklé vydávat druhý singl již měsíc po pilotu. Obvykle se tak stává jen v případě neúspěchu první vlaštovky, jenže skladba "Roar" se zatím setkává s pozitivním přijetím posluchačů, zejména na americkém kontinentě, kde od uvedení pevně sídlí na čele iTunes žebříčku. Prodej nové písničky v prvním týdnu v USA překročil půl milionu legálně zakoupených kopií.

Rodačka ze Santa Barbary dá tentokrát fanouškům na výběr, jaký song z očekávané čtvrté řadové desky chtějí slyšet. O víkendu totiž proběhne hlasování mezi písněmi s názvy "Dark Horse" a "Walking On Air", přičemž hlasující budou mít k dispozici i několik indicií, včetně ukázek skladeb a textů. Celou volbu doprovází hashtag kampaň, jednotlivé položky totiž odemyká tweetování hesla #Katynow. Vítězná písnička bude vyhlášena v neděli 25. srpna na vyhlášení cen MTV Video Music Awards, které bude zpěvačka se svým vystoupením k singlu "Roar" uzavírat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY