Poslechněte si "Palindrome (Ambient Album)" Jacquese Lu Conta

17.08.2013 18:52 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jacques Lu Cont - Palindrome (Ambient Album)
© facebook interpreta
S tvorbou Stuarta Price se setkal snad už každý. Ať už prostřednictvím aktuální produkce pro Pet Shop Boys nebo třeba remixy pro Katy Perry, je to zkrátka pracant. A fanoušci všech jeho muzikantských tváří nebo třeba i jen některé z nich jsou trpělivými čekateli na cokoliv, co tenhle Brit vypustí pod jedním ze svých pseudonymů. A teď se těší všichni, kteří mají rádi ten Jacques Lu Cont.

Na Soundcloudu jménem Tracques se před pár dny objevilo hodinu a čtvrt dlouhé audio nazvané jako "Palindrome (Ambient Album)" a podepsané právě monikerem Lu Conta. Co se týče žánru, dostává deska svému názvu. Pokud vás tedy baví Priceovy dusárny, nechte si zajít chuť. Místo toho se pohodlně usaďte a vychutnávejte si cestu atmosférickými plochami, útržky melodií, melancholickými náladami a dalšími ambienťárnami.

O nahrávce samotné se toho jinak moc neví. Vlastně se neví vůbec nic. Není venku tracklist, oficiální obal taky nikde nenajdete, sám autor si s posluchači hraje na schovávanou i na svém webu. Možná prostě jen chce, ať protentokrát mluví za všecko jen ta muzika. Tak poslouchejte.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY