Šumava rocks již v sobotu přivítá Prago Union i Mig 21

14.08.2013 09:30 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Šumava rocks 2013
© facebook interpreta
Na jubilejním dvacátém ročníku Šumava rocks se představí Mig 21 v čele s Jiřím Macháčkem, duo hlasových ekvilibristů En.dru & Dan Bárta, hiphopeři Prago Union & Champion Sound livě band, tanečně-groovový act Romana Holého a Matěje Rupperta G-Point Hunters All Stars feat. Tonya Graves, "Kníže pornofolku" - písničkář Záviš, místní kapela Non Limit za doprovodu rapperů z PSH (Vladimir 518 a Orion), pražští rockeři Hentai Corporation.

Přijedou i Never Sol, downtempový projekt zpěvačky a klávesistky Sáry Vondráškové, jejíž skladba "Lay Down" zní v úspěšném filmu "Ve stínu". Na druhé DJské stagi si zahrají DJ Maceo a Nonpomusicfreundschaft - radio freedom live! Festivalem bude provázet tradiční moderátor Zdeněk Suchý společně s Luďkem Hrzalem a v rámci programu opět proběhne slosování tomboly o zajímavé ceny.

Festivalu Šumava Rocks - memoriálu Radka Holého - se od konání jeho prvního ročníku v roce 1994 podařilo vybudovat pevnou tradici a dnes již neodmyslitelně patří mezi nejvýznamnější kulturní akce v regionu. Lístky seženete v předprodejích Ticketportal za 350 Kč, prodávat se budou i na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY