Nového, filmového singlu Coldplay se dočkáme koncem srpna

13.08.2013 15:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Coldplay
© last.fm
Fandové Coldplay by měli v následujících týdnech zbystřit. Konec letních prázdnin totiž bude mimo jiné ve znamení nového singlu této britské kapely.

Jejich novinka dostala název "Atlas" a půjde o první ryze filmovou píseň, kterou Coldplay natočili. Zmiňovaný song, který si odbyde světovou premiéru 26. srpna, bude totiž i prvním velkým lákadlem na pokračování filmu "Hunger Games" s podtitulem "Vražedná pomsta", který se v evropských kinech objeví 22. listopadu.

"Máme velký respekt před Coldplay a velmi tuto kapelu obdivujeme. Jsme opravdu nadšeni, jak se dokázali natolik spojit s tématem a nápady tohoto filmu. Už se nemůžeme dočkat, až píseň představíme divákům po celém světě," uvádí ke spolupráci za celý tým režisér Francis Lawrence, který má na svém kontě i filmy jako "Já, legenda" nebo "Constantine".

Singl "Atlas" by měl být ke koupi digitálně od dne svojí premiéry, fyzické vydání se očekává v září, a to nejen na CD, ale opět i na limitovaném 7'' vinylu. Mimochodem, Chris Martin k novince jeho domovské kapely zveřejnil již text - přečíst si ho můžete zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY