Blackberry Smoke - Ain’t Much Left Of Me

11.08.2013 14:45 - Roman Výmola | foto: facebook interpreta

Americká jižanská rocková banda Blackberry Smoke uvolnila na internet nové textové video k písni "Ain't Much Left Of Me". Skladba se nachází na jejich třetím (a zatím posledním) albu "The Whippoorwill", které sice vyšlo už v srpnu loňského roku, videa jsme se ale dočkali až letos.

Z Blackberry Smoke je patrné, odkud brali inspiraci a kdo je jejich velký vzor. Jmenujme například ZZ Top, Marshall Tucker Band či Lynyrd Skynyrd. Ostatně jdou velice podobnou cestou jako jmenované skupiny - jejich neverending tour obsahuje přibližně dvě stě padesát koncertů za rok, což je poměrně slušný výkon.

V poslední době patří textové videoklipy k velice oblíbeným záležitostem. Je méně náročné vyrobit je, po finanční stránce vyjdou mnohem výhodněji, hudba a text jsou na jednom místě a sama skupina nemá s jejich natáčením takřka žádné starosti. Klip formace Blackberry Smoke je jeden z těch slabších, nepřináší svým způsobem nic nového. Ano, můžeme na pozadí textu vidět fotografie z turné, jenže přes obří text a kouř kolikrát nejsou pořádně vidět. Alespoň, že hudba stojí za to.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY