Lenny plánuje vydat koncem roku plnohodnotné abum

04.08.2013 09:17 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lenny
© denik.cz
Devatenáctiletá zpěvačka Lenny se po úspěchu debutového EP "All My Love" pustila do příprav své první plnohodnotné desky. Novinka by měla být uvedena na trh koncem letošního roku. Dcera zpěvačky a kytaristky Lenky Filipové své plány do budoucna poodhalila v několika rozhovorech, které poskytla médiím.

Mladá muzikantka se na tuzemské hudební scéně prosadila teprve nedávno. V červnu byl veřejnosti představen její první singl nazvaný "All My Love". Skladba uváděla stejnojmenné čtyřpísňové EP, na němž se vyskytovaly i tři autorské songy Lenny. Úderný singl, který odhalil na české poměry výjimečnou zpěvaččinu barvu hlasu, se již stihl zabydlet i v českém rádiovém éteru. V současnosti patří písni podle hranosti v rádiích jedenácté místo v žebříčku tuzemských skladeb.

Kritikou chválený objev domácí scény se kromě chraplavého hlasu prezentuje i citem pro hudbu a propracovanými texty. "Texty mých písniček vyjadřují vždy určitou myšlenku, která je v nich rozvíjena. Jedná se většinou o můj pohled na svět, na lásku, na naše chování a tak podobně. Dalo by se říci, že píšu, protože můžu a musím, je to pro mě samozřejmost." prozrazuje Lenka Filipová mladší. Její chystaný počin tedy vzbuzuje velká očekávání. Až čas však ukáže, zda nadaná hudebnice pevně zakotví na českém hudebním nebi, jako se to podařilo její matce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY