Celine Dion se vrací s novým dnem

08.02.2002 11:13 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Celine Dion
© facebook interpreta
Již téměř pět let uplynulo od posledního řadového alba Celine Dion "Let's Talk About Love". Poté, co se na pár let stáhla ze showbusinessu, se svým manželem Rene Angelilem se poprala nejen s jeho rakovinou, ale i s mateřstvím, se koncem března konečně představí s novou deskou.

Nová nahrávka ponese název "A New Day Has Come" a fandové by na ní měli objevit šestnáct písniček. Ne všechno budou skladby úplně nové, Celine Dion natočila i několik coververzí, třeba "At Last" Etty James či "Nature Boy" Nata Kinga Colea. Pilotním singlem se stane titulní písnička a v rádiích bychom ji měli zaslechnout snad už během několika dnů.

Kromě toho, že zpěvačka nahrála nové album, upsala se na tři roky k opravdu dlouhé šňůře koncertů. V lasvegaském Caesar's Palace by totiž měla zpívat po celé tři roky pět dnů v týdnu na samostatných koncertech. Svůj souhlas s podobným závazkem, kterému se nemohou rovnat snad ani ti nejotrlejší čeští muzikáloví herci a herečky, zdůvodnila tím, že na klasickém turné se hodně cestuje, kdežto takto jen od dětí (plánuje totiž další...) odběhne v šest večer a o půlnoci bude zpátky. Staví se pro ni dokonce speciální sál, který pojme čtyři tisíce diváků. Celine tedy rozhodně ví, co bude v následujících letech dělat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY