Na pražském Gambrz Festu se představí i James Cole a Hentai Corporation

24.07.2013 09:33 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Gambrz Fest II
© facebook interpreta
Druhý ročník menšího pražského festivalu Gambrz fest se uskuteční 27. července ve venkovních prostorách klubu Modrá vopice. Kapela Gambrz Reprs se rozhodla navázat na úspěšný loňský ročník a opět pozvala své oblíbené interprety, aby společně s nimi vystoupila na druhém multižánrovém festivalu. Živě zahrají společně Hentai Corporation, Jamesem Colem či Sodomou Gomorou.

Radost všem jistě udělají, stejně jako loni punkáči Projekt c.h.u.j., divadelníci z činoherního studia v Ústí nad Labem či bigbeatová Zmagnetizovaná blána - nejeden z vás se při jejich vystoupení bude práskat do kolen a říkat si, z jaké reklamy nebo seriálu tyhle kluky zná. Nebude chybět ani doprovodný program v podobě fire show, grilu, vtipného moderátora a after party.

Hentai Corporation jsou úkazem na české hudební scéně. Kdo ještě neviděl jejich nařvanou show s nezaměnitelným Radkem Škarohlídem a skvělou kapelou, nesmí chybět. Ulovit tento soubor k pražskému koncertu je tvrdý oříšek, ale kapele Gambrz Reprs se to podařilo. James Cole zase hodlá na Gambrz festu odehrát jednu z posledních show s Dj Doemixxxem zaměřenou na poslední album "Halucinace ze třetího patra". V současnosti Cole dokončuje další sólovou desku, takže nejspíš zazní i některé novinky. Sodoma Gomora i Gambrz Reprs letos vydali nová alba, čímž rovněž slibují čerstvý repertoár.

A když bude pršet, nevadí. Klub disponuje krytou zahrádkou, ze které lze pohodlně sledovat celou produkci. Lístky seženete na místě za 275,- Kč, v předprodejích potom v prodejnách House Of Ela a Fruit Of The Room za 250,- Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY