Vychází nový Tripmag

07.02.2002 05:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Tripmag 01/02
© facebook interpreta
První číslo v roce 2002 je na světě! Pamatujete, jak před léty moudří pionýrští myslitelé vedli v Pionýrské vlaštovce debaty o tom, jak budeme v tomto roce vypadat a navlékali nás do různých skafandrů, létajících talířů a meziplanetárních linek? Ruku na srdce, co máte teď na sobě...?

Technologie díky bohu samozřejmě postoupila o notný kus dopředu, leč všeho s Mírou a článkem Disco 2002, kde se dozvíte více. Kromě vlastního nového alba chystá Charles Webster i album svojí skupiny Presence, a tak jsme pro vás připravili rozhovor. 22 všech důležitých věcí, které nás letos čekají a neměli bychom si je nechat ujít, najdete v článku 20+02. Nástupce loňských CDMA bude opět největší a nejdůležitější anketou v oblasti taneční hudby, a proto vybírejte z nominací pro Dance Awards 2001. Zajímá vás, co se vloni stalo ohledně extáze a jak se za rok změnila, plus skutečná pravda o PMA? MCs - vokalisté a rapeři jsou už nějakou dobu součástí scény, a tak jsme se blíže podívali na tento nový fenomén a navíc jeden z jejich představitelů, český Usáma bin Clubin’ alias MC Špína, se vám představí v posledním vydání rubriky Natvrdo. Samozřejmě nechybí ani tradičně obsáhlé tři stránky novinek a důležitých událostí ze světa hudby, recenze na nejnovější alba, kompilace, singly, počítačové hry, filmy, DVD a Partylist - kompletní přehled těch nejdůležitějších tanečních akcí, které nás čekají v příštím měsíci.

Rok 2002 je tady. Pro Tripmag to znamenalo několik změn. To hlavní však zůstává. Dál budeme vycházet s přiloženým tanečním CD. Vaše prosby zněly jasně. Chcete více mixů než loni, a tak jsme se rozhodli vám vyhovět. Máme pro vás na letošek připraveno deset mixů a pohled pod pokličku napovídá, že se jedná o super jménech. Ladida, Toky, Tráva (těšte se na léto, vypadá to, že poslední pokračování mixu bude dvojCD) a samozřejmě se chystáme i na jména zahraniční. Na podzim vás například čeká Corvin Dalek a jeho wet and hard exhibice. Ale pěkně popořádku. Nejprve je tu první CD v roce plném dvojek, takže jsme se rozhodli přinést vám CD s dvěma mixy mladých nadějí z okolí nejlepšího českého klubu Roxz. Potlesk pro DJe Raie a DJe Lucase a jejich dva mixy!

Více se dozvíte na www.tripmag.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY