Adam Lambert si zahraje v seriálu "Glee". Zároveň opouští svůj label

20.07.2013 09:37 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Adam Lambert
© aceshowbiz.com
Ačkoliv seriál "Glee" nyní postihla tragédie v podobě úmrtí zpěváka Coryho Monteitha, která otřásla celým přípravným i hereckým týmem, točí se dál. V souvislosti s tím byla i oznámena první posila hereckého ansámblu - bude jí americký zpěvák Adam Lambert.

Druhý nejúspěšnější účastník osmé řady talentové soutěže American Idol se objeví v dosud nespecifikovaném počtu epizod. Se zprávou přišel tvůrce seriálu z prostředí střední školy Ryan Murphy: "Obrovsky rád oznamuji, že supertalentovaný Adam Lambert se na podzim připojí k osazenstvu seriálu 'Glee'."

Lambert už v roce 2010 avizoval, že by si v úspěšné televizní show rád zahrál. Tehdy se o něm totiž objevila v seriálu zmínka, za kterou tvůrcům poděkoval. Přání se mu nyní vyplnilo, ovšem není vůbec jisté, jak dlouhé jeho působení bude. V menší roli už se například objevila i zpěvačka Charice, brzy poté ale její postava z obrazovek zmizela.

Kolem Adama Lamberta je v tuto chvíli poměrně rušno. Před několika málo dny totiž kromě spolupráce s "Glee" oznámil i svůj odchod od nahrávací společnosti RCA, kterou vlastní Sony. V oficiálním prohlášení jednatřicetiletý interpret labelu poděkoval za společné roky, ale zároveň vysvětlil, co jsou "kreativní rozdíly", které za stojí za jeho rozhodnutím. Po dvou studiových albech mu byla předložena pouze jedna možnost - nahrání cover album s písničkami z osmdesátých let. To se však Adamovi nelíbilo, a hledá si proto nové zázemí.

U labelu působil od roku 2009, smlouvu podepsal těsně po finále americké obdoby soutěže SuperStar. Zatím posledním počinem zůstává studiovka "Tresspassing", jež debutovala na první místě hitparády Billboard.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY