Paramore vybrali jako další singl skladbu "Ain't It Fun"

11.07.2013 14:40 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Paramore
© .josepvinaixa.com
Americká rocková formace Paramore zvolila jako svůj třetí oficiální singl z nejnovější desky "Paramore" rozvernou skladbu "Ain't It Fun". Chytlavá píseň, ve které nechybí ani gospelové sbory, patří mezi fanoušky populární trojice z Tennessee k nejoblíbenějším. Důkazem je i 12. místo v britském rockovém singlovém žebříčku, kterého song dosáhl krátce po vydání zmiňovaného čtvrtého studiového alba.

"Ain't It Fun" se tak stane následovníkem úspěšných prvních dvou singlů "Now" a "Still Into You". Videoklip vzniká pod vedením režiséra Jonathana Desbiense právě v těchto dnech. Příznivci partičky kolem rusovlasé Hayley Williams se tak dočkají již čtvrtého videa z aktuální nahrávky "Paramore". Kromě zmíněných dvou singlů totiž ještě kapela na konci června představila animovaný klip k songu "Anklebiters", který propaguje jejich aktuální turné. Během koncertní šňůry se Paramore zastavili i v Praze, kde předvedli svoji show rozpáleným návštěvníkům Lucerny.

Paramore aktivně působí na hudební scéně od roku 2005. Tehdy vyšlo jejich debutové album "All We Know Is Falling". Od té doby se formace postupně propracovala mezi nejúspěšnější rocková uskupení současnosti. Čtvrté studiové album "Paramore", vydané v dubnu letošního roku, jim přineslo 1. místo v americké albové hitparádě Billboard Hot 200 a vesměs velmi kladné recenze. Hudební televize MTV dokonce jejich počin zařadila mezi deset nejlepších alb prvního pololetí roku 2013. Hayley Williams, Jeremy Davis a Taylor York se tak ocitli ve společnosti uznávaných jmen, jakými jsou Justin Timberlake, Kanye West nebo Daft Punk.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY