Festival MasterCard Balaton Sound je letošní bestseller!

08.07.2013 11:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Prodigy
© last.fm
"Festival MasterCard Balaton Sound je letošní bestseller! Nejlepší evropský festival střední velikosti (90 000 návštěvníků) zažívá nebývalou pozornost." Letošní program zahrnuje takové jména jako The Prodigy, Calvin Harris, Wu-Tang Clan, Armin van Buuren, Justice, Avicii, Výsledkem je, že již dva měsíce před zahájením festivalu vyprodal všechny druhy permanentek tzv. Balaton Sound pass. Nyní jsou v prodeji již jen denní vstupenky. Aktuální informace najdete na Facebooku.

Letošní ročník MasterCard® Balaton Sound, jednoho z nejpopulárnějších maďarských festivalů, je již sedmý v řadě. Sziget Cultural Management zorganizoval první ročník v roce 2007 s cílem přinést něco nového a kvalitního na maďarskou festivalovou scénu. Na nejkrásnějším místě u slavného jezera Balaton, začali představovat největší světové hvězdy elektronické a taneční scény a díky modernímu programu se stal festival brzy nesmírně populární a může se pyšnit vizitkou "vyprodáno". A poprvé v historii festivalu jsou permanentky vyprodány již řadu týdnů před startem festivalu. Začíná 11. července a bude trvat čtyři dny nonstop. Balaton Sound získal ocenění jako nejlepší evropský festival roku 2012 v kategorii "Best Medium-Sized Festival" v prestižních evropských cenách European Festival Awards.

Organizátoři opět upozorňují návštěvníky, aby nákup vstupenek na MasterCard Balaton Sound uskutečňovali pouze v oficiálním prodeji. Na černém trhu se mohou objevit falešné vstupenky, se kterými se na festival nedostane.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY