- musicserver.cz">

Britney Spears na nové desce nabídne skladby, "pro něž stojí za to zemřít"

11.07.2013 08:10 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© vh1.com
Když Britney Spears zrovna nezachraňuje rodiny bez domova (jako se stalo o minulém víkendu, kdy věnovala několik stovek dolarů rodině držící nápis "Help" před obchodním domem Wal-Mart), natáčí své osmé řadové album. Práce jsou v plném proudu, a proto bylo na čase rozehrát hru "Teď vám povím něco neurčitého o nedokončené desce, abyste se začali těšit, ale zároveň nebudete mít jediný konkrétní důvod". Jako první vykopává producent William Orbit.

"Jedu za pár týdnů do LA za Britney nastříhat vokály. Máme písničky, pro něž stojí za to zemřít," napsal na svou facebookovou zeď šestapadesátiletý muzikant. Více podrobností neuvedl, a aby byl ještě tajemnější, o pár dní později zase odpověděl na Twitteru fanouškovi, který vyjádřil názor, že by nová deska měla obsahovat i písničku, ve které bude figurovat pouze hlas americké zpěvačky a klavír: "Britney ten auto-tune nikdy nepotřebovala... musíte jen vědět, jak to udělat, aby zpěvák zpíval dobře." Naznačil tak, že v jím produkovaných skladbách se kačeřích efektů nedočkáme.

William Orbit je anglický hudebník, jenž s Britney spolupracoval už na její minulé nahrávce "Femme Fatale", společný song se ale nedostal na finální tracklist. Orbit je považován za strůjce velkého comebacku Madonny z konce devadesátých let - tehdy jí totiž pomohl zpět na výsluní, když s ní natočil "Ray Of Light", jednu z jejích nejhodnotnějších desek. Ruku k dílu přiložil i na Madonnině poslední studiovce "MDNA", stejný úspěch se jim ale zopakovat nepodařilo.

Než ale dojde na vydání rozpracované studiovky, mohou si fanoušci krátit dlouhou chvíli šmoulí novinkou "Ooh La La". Písnička se objeví v druhém díle filmových "Šmoulů" a vy si ji můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY