Podívejte se na "True Love" zpěvaček Pink a Lily Allen

01.07.2013 11:46 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Pink - True Love
© facebook interpreta
Americká mamina Alecia Beth Moore alias Pink ví, jak dosáhnout kýženého úspěchu. Spřáhnutí s leaderem kapely fun. Nateem Ruessem bylo udeřením hřebíčkem na hlavičku a následný úspěch duetu "Just Give Me A Reason" snad ani není třeba komentovat. Singl po několika měsíčních rotacích v rádiích ale začíná nudit, a to je správný čas na představení dalšího kousku. Pořadově čtvrtý singl "True Love" z desky "The Truth About Love" je opět duetem, tentokrát s britskou muzikantkou Lily Allen (Lily Rose Cooper, chcete-li).

Premiéra videoklipu proběhla v poslední červnový den letošního roku. Jak sama Pink prozradila, kvůli časové vytíženosti v důsledku v probíhajícího turné neměla čas natočit pořádný videoklip. Na kvalitě vizuálu se tato skutečnost opravdu lehce projevila a celkově jej lze hodnotit jako průměrný. V minulosti však tato rebelka předvedla, že klipy točit umí a po majstrštyku "Try" jí snadno prominete i lehce odfláknutý výsledek u "True Love".

Velice příjemným překvapením je však přítomnost kolegyně Lily Allen. Ta s rozhořčeným výrazem ve tváři masakruje zeleninu, jež následně promění v mixéru ve vitamínovou bombu. Těžko za tím hledat hlubší smysl, kratičká část vám ale chtě nechtě vykouzlí mírný úsměv na rtech. Kromě záběrů z aktuální koncertní šňůry "The Truth About Love Tour", se kterou zpěvačka dorazila i v květnu do Prahy, se v klipu dočkáme i malé dcerky Willow a manžela Careyho Harta, jenž si již počtvrté zahrál v jednom ze zpěvaččiných videí. Singl "True Love" ve Spojených státech vyšel 30. června, o den později pak i na Britských ostrovech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY