TLC si na novou verzi hitu "Waterfalls" pozvaly japonskou hvězdu Namie Amuro

30.06.2013 18:19 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

TLC a Namie Amuro
© aceshowbiz.com
Téměř dvacet let po vydání přelomového hitu "Waterfalls" skupiny TLC se děvčata vrací, aby oslavila toto významné výročí. Tionne Watkins aka T-Boz a Rozonda Thomas aka Chilli však v nově upravené písničce nefigurují po boku zesnulé Lisy Lopes, známé pod přezdívkou Left Eye, ale s japonskou hvězdou Namie Amuro.

Ne každý je ale s touto změnou spokojený. Bratr bývalé členky někdejšího tria uvedl: "Nevěděl jsem o tom do chvíle, kdy to dal nějaký fanoušek na web. Víte, bylo by hezké, kdyby nám to dopředu někdo řekl, abychom nebyli tak překvapeni. Mrzelo to i mámu, protože chtěla, aby památka její dcery byla uctěna tím, že jí na písničce ponechají."

Nyní vyšlo najevo, že song je určen pro japonské publikum a zbylé členky vysvětlily i další důvod, proč se na nové verzi r'n'b hitu z roku 1994 objevila právě Namie Amuro. "Bohužel nemáme práva na původní master. Ačkoliv jsme se o tato práva mockrát ucházely, vždy byla naše žádost zamítnuta. Byly jsme proto nuceny využít jiný způsob, jak uctít památku Lisy a jak oslavit tento milník s našimi fanoušky," nastínila situaci Rozonda.

"Waterfalls (with Namie Amuro) [20th Anniversary Version]" (k poslechu pod článkem) bude součástí výběrovky "TLC: 20th Anniversary Hits", která je naplánována na příští měsíc pro druhý největší hudební trh světa. Kromě toho dámy pracují i na svém pátém studiovém albu. Laskavost japonské hvězdě oplatily TLC malým cameem v jejím nejnovějším klipu k promo songu "Hands On Me", který se objeví na její nadcházející nahrávce "FEEL". Ta vychází už 10. července.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY