Živák "Live At Knebworth" Robbieho Williamse oslaví deset let remasterovanou podobou

28.06.2013 10:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Robbie Williams - Live At Knebworth - 10th Anniversary Edition DVD Pack
© facebook interpreta
Zhruba před deseti lety vydal britský zpěvák Robbie Williams DVD a CD, na kterém bylo zaznamenáno jeho vystoupení v legendárním britském městě Knebworth. Koncem července vyjde "Live At Knebworth" ve speciální výroční reedici.

Robbie Williams vystoupil v roce 2003 v Knebworthu první tři srpnové večery a během těchto show odehrál pokaždé trošku jiný setlist. Celkem se na koncertě během těchto tří dnů sešlo přes 375 tisíc lidí, díky čemuž tyto show drží již celou dekádu prvenství v kategorii Největší britský popový koncert. Nová verze nazvaná "Live At Knebworth - 10th Anniversary Edition" vyjde 29. července, nabídne remixovanou a remasterovanou podobu původního koncertu a kromě DVD vyjde poprvé i na Blu-ray.

Mimo původního obsahu se fanoušci Robbieho mohou těšit i na mnoho bonusů, které budou veřejnosti zpřístupněny úplně poprvé. Jedná se o záznam dvou odehraných songů z koncertu, které se na finálovou verzi DVD nakonec nedostaly, nebo interpretaci písně "Back For Good" od Take That, během které Williamse na pódiu doprovodil jeho kolega Mark Owen. Dalším zajímavým bonusem bude dokument nazvaný "Moments Of Mass Destruction", který odkrývá pozadí příprav celého koncertu.

Kromě klasické verze bude "Live At Knebworth - 10th Anniversary Edition" k mání i ve speciálním deluxe box setu obsahujícím Blu-ray, dvě DVD i zvukový záznam na dvou CD. Tento box bude mít mnohem nákladnější balení a navíc ho doplní o speciální šedesátistránková kniha. V ní si fanoušci budou moci přečíst zbrusu nový rozhovor s Robbiem nebo se podívat se na exkluzivní fotky ze všech tří koncertů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY