Jameson Festival Lounge v Karlových Varech slibuje devět dní plných skvělé zábavy!

25.06.2013 20:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jameson Festival Lounge
© facebook interpreta
Již tento pátek (28.6.) začíná 48. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a Jameson pro vás připravil pořádnou porci zábavy. Máte se opravdu na co těšit! Jak už se stalo tradicí, Karlovy Vary na přelomu června a července ožijí největším filmovým svátkem u nás - 28. června totiž startuje již 48. ročník Mezinárodního filmového festivalu. Jinak poklidné lázeňské město v západních Čechách opět zavalí vlna filmových fanoušků z České republiky i zahraničí. Projekcemi filmů to ale nekončí.

Festivalové město bude žít až do rána a Jameson Festival Lounge pro vás přichystal opravdu skvělou jízdu a doslova nadupaný hudební program! Zelený párty stan s nejdelším barem v Čechách najdete na stejném místě jako loni, tedy vedle hotelu Thermal. Přijďte si odpočinout mezi jednotlivými filmy nebo zažít jedinečnou festivalovou noc.

Zkušený barmanský tým pražského Bugs's baru pro vás připraví drinky z kvalitní irské whiskey a pestrý koktejl hudby vám namíchá samotný DJ Bidlo. V letošním roce se o hudební dramaturgii postaral právě zakladatel české taneční scény, který je díky svému osobitému stylu známý po celém světě. To je opravdu skvělá zpráva pro všechny milovníky kvalitní muziky, protože Pavel Bidlo je skutečným specialistou na vytvoření té pravé klubové atmosféry.

Ať už jste milovníky funky, drumandbassu, house nebo breakbeatu, každý si přijde na své. Zárukami kvality jsou taková jména jako DJ Bidlo, Robot, Peter K., Maceo, Mycklick, DJ Lumiere, Silent Cut, Friky, Nitrous, Roman Rai, Cubik a řada dalších. Jameson Festival Lounge společně s Pavlem Bidlem letos do Karlových Varů pozval téměř dvacítku špičkových DJs!

Vstup do Jameson Festival Lounge bude samozřejmě opět zdarma a nabídne nejen lahodné občerstvení, ale k dispozici bude také free wi-fi a pro hosty je připraveno i posezení na zahrádce.

V rámci doprovodného programu samozřejmě nebude chybět očekávané slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Jameson Done In 60 Seconds a finále Turnaje filmových mistrů. Ten si také můžete přijít do Jameson Festival Lounge zahrát! Více informací najdete na jameson.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY