Podívejte se na "Anklebiters" Paramore

25.06.2013 18:01 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Paramore, Velký sál - Lucerna, Praha, 19.6.2013
© David Karas / musicserver.cz
Americká rocková trojice Paramore, jejíž úchvatnou pražskou premiéru sledoval minulý týden slušně zaplněný skleník Velkého sálu Lucerny, pokračuje v promoaktivitách k novému eponymnímu albu i mimo koncertní prostory. Teď třeba animovaným videoklipem k písni "Anklebiters".

Nejkratší z plnohodnotných skladeb z alba "Paramore" ale na rozdíl od "Now" a "Still Into You" samostatně nevyjde. "Nejde o náš další singl, jen jsme si prostě mysleli, že by bylo fajn k tomuhle songu něco vydat, protože se pro nás po posledním turné stal dost speciálním," vysvětlila zpěvačka Hayley Williams na svém Twitteru. Zvláštní význam má "Anklebiters" určitě i pro hrstku návštěvníků pražského koncertu kapely, kteří si na ni po boku svých idolů zajuchali na pódiu.

A o čemže vlastně Paramore v chytlavé tancovačce v úvodu s údernými bicími zpívají? "Je o tom přijmout se takový, jaký opravdu jsi, se všemi svými odlišnostmi a výstřednostmi. Někteří lidé se tě snaží shodit a vypráví o tobě, že jsi špatný. Ale ty bojuješ dál a říkáš jim: 'Ne, tohle jsem skutečně já'," prozradila televizní stanici MTV charismatická pěnice Williams. Někdo nenávistné hnidopichy, pozéry označuje jako hejtry, Paramore je holt mají za enklbajtry. A dělají o nich hudbu a klipy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY