Podle Miley Cyrus je alkohol nebezpečnější než marihuana

21.06.2013 08:09 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Miley Cyrus
© Jason LaVeris/FilmMagic
Pro ty, kteří znají Miley Cyrus jen jako Hannah Montanu, je zpěvačka možná až světicí, ale i ona už má dávno za sebou zkušenosti s návykovými látkami. Právě o nich vyprávěla časopisu Rolling Stone.

"Udělala jsem píseň se Snoop Doggem 'Ashtrays and Heartbreaks', tak si to lidi samozřejmě můžou zasadit do kontextu. Myslím si, že alkohol je mnohem nebezpečnější než marihuana. Lidi můžou být na mě naštvaní, že to říkám, ale mně je to jedno. Viděla jsem spoustu lidí, které dostal na kolena alkohol, ale nikoho, kdo by měl problémy s trávou. Pokud to není nelegální, existuje mnoho nebezpečnějších věcí. A v Kalifornii to legální je. Jsem ráda, že můžu žít v místě, kde mohu být tím, kým chci být."

Dvacetiletá herečka, zpěvačka i textařka vydala svoji první desku "Meet Miley Cyrus" už v roce 2007. Zatím poslední třetí studiové album "Can’t Be Tamed" vyšlo o tři roky později. Momentálně usilovně pracuje na čtvrtém albu, ze kterého zatím vypustila do světa písničku "We Can’t Stop", se kterou bourá hitparády po celém světě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY