Smashing Pumpkins znovu vydají podstatně rozšířenější verzi "The Aeroplane Flies High"

12.06.2013 08:48 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Smashing Pumpkins
© smashingpumpkins.com
Smashing Pumpkins chystají pro své fanoušky lahůdku v podobě znovuvydaného boxu "The Aeroplane Flies High". Ten vyšel už před semnácti lety v podobě kompletu pěti CD jako bonus k desce "Mellon Collie And The Infinite Sadness". Ač se to zdá nemožné, nynější verze bude ještě mnohem masivnější.

Samozřejmostí je kompletně zremasterovaný zvuk, přičemž počet bonusů vystoupal až k neuvěřitelnému číslu devadesát. Box obsahuje různé verze písní od alternativních až po živé a také množství demosnímků. Nebude chybět ani DVD s koncertem z francouzského Belfortu z roku devátenáctistého devadesátého sedmého.

V šestačtyřicetistránkovém bookletu se guru této party Billy Corgan vyjadřuje ke každé písni zvlášť a nechybí ani pěkné fotografie a další zajímavosti. Zbývá dodat jen datum vydání - 23. července 2013.

Američtí alternativní rockeři zahájili svoji kariéru v roce 1988. Mezi lety 2000 a 2007 si dali pauzu a s comebackovou studiovkou "Zeitgeist" se příliš nevytáhli. Poslední album "Oceania" vyšlo loni a na poli kritiky s ním zaznamenali o něco větší úspěchy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY