Pátý ročník festivalu Hudbou pro UNICEF se chlubí hvězdným obsazením

11.06.2013 16:05 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Portless
© archiv kapely
Příjemnou zábavu a zároveň příležitost pomoci potřebným nabízí již za pár dnů pátý ročník charitativního multižánrového hudebního festivalu Hudbou pro UNICEF. Skupina Portless, kterou založili bývalí členové Support Lesbiens (Kryštof Michal, René Rypar, Jan Daliba a Zbyněk Raušer) na podzim roku 2012, je posledním potvrzeným headlinerem tohoto tišnovského festivalu. "O víkendu 14. a 15. června čeká na návštěvníky letního kina celkem třináct skupin, v čele s Charlie Straight, Mandrage, Toxique nebo zpěvákem Danem Bártou," uvedl k programu ředitel festivalu Jan Schneider.

Těšit se můžete také na populárního herce a zpěváka Jana Budaře, skladatele filmové hudby Jaroslava Uhlíře, bojovníky proti konci světa The Tap Tap, Petra Bende, slovenské hvězdy - zpěvačku Katarínu Knechtovou a skupinu Vidiek - nebo tišnovskou Pátou ruku. V areálu letního kina bude i v letošním roce připraven bohatý doprovodný program pro děti.

Málokterý hudební festival je svým zaměřením tak jedinečný jako právě Hudbou pro UNICEF. Koná se totiž ve spolupráci s Dětským fondem OSN - UNICEF a výtěžek z akce je určen na podporu očkovacích programů UNICEF.

Festival nabízí unikátní příležitost poslechnout si špičkovou hudbu a současně podpořit očkovací program UNICEF. Vstupenky za zvýhodněnou cenu jsou v prodeji v síti Ticketportal. Zájemci mohou využít možnosti služby HOMEticket - vstupenky si jednoduše vytisknou z pohodlí svého domova! Další informace najdete na hudbouprounicef.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY