Sheryl Crow vydá v září album "Feels Like Home"

03.06.2013 11:27 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Sheryl Crow
© sherylcrow.com
Sheryl Crow letos potěší své fanoušky novým albem. Na desátého září má firma Warner Bros naplánováno vydání desky "Feels Like Home". Styl, který bude dominovat této nahrávce, bude protentokrát country. Společně s producentem Justinem Niebankem nahrála tucet písní a s každou z nich jí pomohl jiný zpěvák či skladatel včetně Brada Paisleyho. Pilotním singlem, jehož videklip si můžete prohlédnout pod článkem, je píseň "Easy".

Pokud chcete mít nahrávku ve stylu country, není lepší místo pro její nahrávání než Nashville. To pochopila i zpěvačka. "Až když jsem se přestěhovala, pochopila jsem, jak je to skvělá komunita. Je to něco, co mi během celé kariéry chybělo. Ten pocit, že si sednu s kytarou a kolem mě lidé, kteří znají navzájem své písně a též písně lidí, kteří nás všechny ovlivnili… Hned, jak jsem položila kufry, už mi volal Vince Gill, abych přišla i s kytarou, že si zahrajeme, a jediné, co mě napadlo, bylo 'ou', tohle je nebe na zemi."

Jedenapadesátiletá muzikantka prodala po celém světě více než pětatřicet milionů svých sedmi studiových alb, kompilací a živých nahrávek. Spolupracovala i na několika soundtracích a získala devět cen Grammy. Začínala jako doprovodná vokalistka Michaela Jacksona a mimo něj si zazpívala duety i s osobnostmi, jakými jsou Eric Clapton, Mick Jagger, Tony Bennett či Sting. K nejznámějším skladbám patří "All I Wanna Do", "Strong Enough" a "If It Makes You Happy"



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY