Psy se objevil v Cannes. A přitom byl v Singapuru

25.05.2013 18:02 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

falešný Psy
© twitter.com
Mohlo by se zdát, že se Psy rozdvojil, ale není tomu tak. Na filmovém festivalu v Cannes se totiž objevil jeho dvojník. Rapper a zpěvák sám momentálně pobývá v Singapuru a tato zpráva ho viditelně hodně pobavila.

"Vypadá to, že v Cannes je mé druhé já. Pozdravujte ho," napsal Psy na svůj Twitter, kam později i uložil fotku svého imitátora. Kdo se za jeho image doopravdy skrývá? Dle francouzského internetového magazínu The Local se jedná o jistého čtyřiatřicetiletého Denise Carrého. Že jeho kopie je skutečně dokonalá, se ukázalo právě i na tomto slavném filmovém festivalu. Herečka Naomie Harris sama zveřejnila fotografii s domnělou hudební celebritou a podobně bylo nachytáno mnoho dalších lidí, včetně organizátorů festivalu.

New York Post dokonce napsal, že tento dvojník stihl podepsat kontrakt na vystoupení v Monaku a byl ve vysílání francouzského rádia. Prý svým chováním nechce nikomu ublížit. "Jsem si vědom, že svůj úspěch stavím na úspěchu někoho jiného. A právě to mě baví," dodal Carré. Nebo vlastně Psy...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY