Nad kariérou Spice Girls se zřejmě definitivně stahují mraky

27.05.2013 10:45 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© digitalspy.co.uk
Před nedávnem se na internetu objevila demo nahrávka "Strong Enough" nejslavnější dívčí formace Spice Girls. Kazetu, ze které je tato píseň, prodala jedna z členek kapely Mel B kdysi na aukci. To by zřejmě nebyl ještě takový problém, ale osud jejich muzikálu ukazuje, že skupině v poslední době příliš pšenka nekvete.

Představení"Viva Forever!", který obsahuje staré skladby spajsek, je momentálně ve ztrátě pět milionů liber, a proto v Piccadilly Theatre na konci června skončí. Turné, které bylo podle některých zdrojů plánováno na příští rok (oficiálně o něm přesto nepadlo ani slovo), se také neuskuteční, neboť britská média spekulují o odstoupení Victorie Beckham.

Spice Girls prorazily v roce 1996 megahitem "Wannabe". Vydaly tři studiové desky "Spice", "Spiceworld", "Forever" a dokázaly prodat na osmdesát milionů desek. Na poslední desce se už neobjevila ryšavá Geri Halliwell a v roce 2000 se děvčata rozešla úplně. Všechny členky se potom s rozdílnými úspěchy vydaly na sólové dráhy. V roce 2007 vydaly hitovou kompilaci a absolvovaly světové koncertní turné, které i přes mnoho neodehraných vyprodaných koncertů předčasně ukončily. Po posledních událostech se zdá, že jejich sláva už zkrátka tolik netáhne zájem posluchačů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY