Mudhoney předvedou Praze za pár dní další velkou show

23.05.2013 13:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Mudhoney
© discogs.com
Mudhoney se vrací po čtyřech letech do Prahy. S velkou radostí by stálo za to oznámit už jen tuto zprávu, ale to zdaleka není všechno! Čtveřice Mudhoney v letošním roce oslaví čtvrtstoletí na scéně, stejně jako věhlasný label Sub Pop, s nímž jsou doslova osudově spřízněni. Rozhodně ale nepůjde o žádnou nostalgickou pietu a dojemné vzpomínání. Kapela vystoupí ve středu 29. května v pražském Lucerna Music Baru.

Koncert proběhne zároveň také jako oslava už dvaceti let spiklenecké promotérské značky Scrape Sound, proto se můžete těšit také na zajímavé hosty. Tím hlavním bude pražská čtveřice Gnu, pohybující se na scéně už od roku 1991. Jedná se o výjimečné vystoupení, protože členové Gnu se v současnosti věnují svým projektům Aran Epochal, resp. Lapa. Všichni ovšem souhlasili s jediným koncertem právě před Mudhoney a právě při příležitosti dvacetiletého výročí existence Scrape Soundu. Počátky Gnu jsou totiž s prvními kroky Scrape Soundu těsně provázány. Celý večer pak otevře australská garážová skupina The Treatment, ve které najdeme někdejší členy Cabins, The Straight Arrows či You Am I.

Show začíná v 19:30 hodin. Vstupenky v hodnotě 450 Kč jsou v prodeji v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal (+obvyklé poplatky), na webových stránkách a v pokladně Lucerna Music Baru, v obchodě Rekomando a přes webové stránky Silver Rocket. Zbylé vstupenky pak budou v prodeji v den koncertu na místě za 550 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY