Monkey Business na velkém koncertě u Vltavy pokřtí s mnoha hosty nové album

22.05.2013 12:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Monkey Business
© Supraphon
Monkey Business se 13. června představí v Braníku u Vltavy (v A-Parku Ledařská) na velkém letním vystoupení! Koncert ku příležitosti křtu nové desky "Hapiness Of Postmodern Age" se tak uskuteční tradičně pod širým nebem, avšak na novém místě. Chybět nebudou hosté, nový repertoár a převleky.

V 18:00 se otevřou brány areálu, který se nachází na tramvajové zastávce Pobřežní cesta (dvě zastávky za Žlutými lázněmi). Kapela kolem Romana Holého si tentokrát pozvala i předkapely. Jako první se představí britská zpěvačka Kristyna Myles a následovat ji budou Ohm Square, kteří se vrací po pětileté pauze.

Samotní Monkey Business po čtyřech letech natočili nové album "Hapiness Of Postmodern Age", jež se na tomto místě dočká křtu. A nebyli by to Mankáči, aby si nepozvali i hosty do svého pásma. Tentokrát dorazí Lou Fanánek Hagen, Bára Basiková a... tajný host jako překvapení!

Jako již každým rokem i letos se bude v areálu kromě koncertu konat mnoho mimohudebních akcí. Z pestrého seznamu stojí za zmínku výkup králičích kožek (32 Kč za kus), pojízdná rasovna, která vám nabídne bezplatnou kontumaci vašich domácích mazlíčků.

Koncert bude završením úspěšné jarní části patnáctizastávkové šňůry po České a Slovenské republice. Těšit se můžete na show trvající přes dvě hodiny, samozřejmě s novými převleky a obměněným repertoárem.L ístky seženete v tradičních předprodejích za 350 Kč (+ poplatky).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY