Bruno Ferrari dorazí za pár dní do Prahy

11.05.2013 16:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bruno Ferrari
© www.brunoferrari.cz
Takřka na den přesně po roce od křtu novinky "Vaudeville" se ve čtvrtek 16. 5. vrátí do pražské Roxy výjimečná postava obskurního domácího hudebního šoubyznysu Bruno Ferrari! Generační šansoniér, dekadentní showman a zpěvák slibuje při té příležitosti vrchovatou porci pro něj typického ironického mixu šansonu a osmdesátkového diska, přičemž by mělo hrát v setlistu prim především zmiňované loňské album "Vaudeville".

To Bruno aktuálně připomíná zbrusu novým klipem ke skladbě "Innocent Moustache Prisoner". Album "Vaudeville" jako takové, které produkoval věhlasný John Fryer (mj. Depeche Mode nebo Nine Inch Nails) a autorsky na něj přispěl také Brunův spoluhráč z kultovní kapely Vanessa Moimir Papalescu, je pak s ročním odstupem od vydání po právu považováno za Brunův dosud nejkompaktnější počin, s nímž navazuje na své předchozí opusy "Peep Sound" (2002), "Man Fatal" (2005) a "Lovers In Danger" (2006). Potvrzují to jak reakce fanoušků, tak recenze kritiků.

Samostatnou kapitolou jsou pak Brunovy live shows balancující někde mezi kabaretem a klasickým koncertem. Je nadmíru jasné, že podobně divoké, dekadentní a obskurní to bude i ve čtvrtek 16. 5. v Roxy, kde v coby Brunovi hosté vystoupí vizionářský elektro projekt My Name Is Ann a berlínská DJka Mz Sunday Luv, která si vezme na starost pořádně rozjetou afterparty. Patříte-li tedy mezi milovníky všelijakých hudebních podivností, břitkého humoru, nadhledu a zábavy s příchutí zhýralého kabaretu, neměli byste v Roxy rozhodně chybět.

Klub je otevřen od 19:00 hodin. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketpro 150 Kč (+ poplatky) nebo každý všední den od 16:00 do 20:00 v NoD bez poplatků, případně na místě za 200 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY