Nová deska Kelis vyjde již na podzim

09.05.2013 15:42 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Kelis
© Facebook
Profesionální konzumentka milkshaků Kelis se od electro experimentu v podobě alba "Flesh Tone" na čas odmlčela, rozhodně ale neusnula na vavřínech. Bravurně se poprala s komerčním neúspěchem poslední desky a s plnou vervou se pustila do nahrávání materiálu. Celkového výsledku bychom se měli dočkat již v září tohoto roku.

"Jsem opravdu nadšená, mé nové album je hotové. Zní jako láska a léto v jednom," v krátkosti popsala pátou desku samotná zpěvačka. Entuziasmus z dokončení alba sdílela se svými fanoušky volným stažením zbrusu nového tracku "Jerk Ribs", který se poslední dobou potuloval internetem pod názvem "Call On Me". Z něj lze zachytit jasný impuls o tom, jakým směrem se nová deska bude ubírat. Kelis se v něm oprošťuje od tanečního soundu a opět se pohybuje na vlně solidní černé muziky, v níž je čokoládová diva jako doma.

Na šestém albu s provizorním názvem "Food" se podílí Dave Sitek, známý jako člen amerického seskupení TV On The Radio, který dříve spolupracoval s umělci jako Yeah Yeah Yeahs, Foals či Santigold. Deska by měla vyjít vůbec poprvé u labelu Federal Prism, jenž Sitek založil minulý rok.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY