will.i.am přiznal, že trpí hyperkinetickou poruchou ADHD. Pomáhá mu při skládání

04.05.2013 12:43 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Will.i.am
© facebook interpreta
will.i.am má problémy se svojí hyperaktivitou, kterou doprovází i poruchy pozornosti. K těmto problémům se přiznal v rozhovoru pro anglický týdeník Sunday Mirror.

"Mám ADHD a netajím se tím. Vždy, když něco dělám, tak myslím na tisíc dalších věcí a nevím, jak to zastavit, nebo zpomalit. Ale je to v pořádku, protože to dokážu udržet pod kontrolou. Naučil jsem se, že s ADHD je náročné si udržet pozornost, nevydržíte sedět, pořád se hýbete a myslíte na spoustu věcí. Ale právě tyto vlastnosti mi přijdou vhod při vymýšlení kreativních nápadů. Mé skladby jsou plné ADHD. Mají pět refrénů v jednom, a to vše dokážu vymyslet za tři minuty. Našel jsem způsob, jak s touto poruchou pracovat a existovat," vysvětlil americký producent problémy života s touto poruchou.

"Hudba je mou terapií a svěrací kazajkou. Díky hudbě jsem příčetný a dokážu se soustředit. Moje mysl je křehká. Bez hudby by se mohla toulat, a když by to tak udělala, nebylo by to dobré, protože bych mohl sám sebe vyděsit myšlenkami na různé podivné věci. Hudba vnáší kontrolu nad mými myšlenkami. Není to únik, je to jednoduše pořádek. Z chaosu vytvářím pořádek," dodal na závěr.

Po téměř nekonečných odkladech vydal rapper nedávno album "#willpower", ze kterého momentálně rotuje v rádiích čerstvý singl "#thatPOWER", který nazpíval s Justinem Bieberem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY