Adele začala nahrávat: čtyři nové písně už jsou hotové

30.04.2013 08:18 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Adele
© Press
Není třeba spekulovat o tom, že Adele je velmi vítanou potravou pro hudební reportéry a jakákoliv novinka týkající se její nové muziky je téměř vážena cenou zlata. Proto se hlavně britská média doslova předhání v získávání jakýchkoli informací.

Deník The Mirror informoval, že Adele chystá vydání nového alba na polovinu roku 2014. Informace získal od anonymního zdroje a přibližují průběh nahrávání. "Adele je momentálně v nahrávacím studiu v Londýně, kde chce strávit několik následujících týdnů. Čtyři skladby jsou už hotové a v současnosti je Adele zkouší nazpívat společně s doprovodnými zpěváky. Zbytek desky se bude nahrávat v Los Angeles. Zatím to vypadá tak, že se Adele vrací ke svým kořenům. Nahrávka by se měla skládat z moderního jazzu a několika klasických starých písní."

O tom, že interpretka již pilně pracuje na nástupci extrémně úspěšné studiovky "21", informoval mimo našeho serveru už na začátku dubna i jiný anglický list The Sun.

Teprve čtyřiadvacetiletá Adele Laurie Blue Adkins se objevilana hudební scéně v roce 2006 díky portálu MySpace. Tam si jí všimlo vydavatelství XL Recordings a již dva roky poté vydala album "19". Získala mnoho fanoušků i velké množství hudebních ocenění. Ještě mnohem výraznější ohlas zaznamenala o dva roky později s deskou "21". Loni o sobě dala vědět oskarovou písní "Skyfall", která vyšla na soundtracku ke stejnojmenné bondovce. Podle magazínu Time je jednou z nejvlivnějších osobností současnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY