Shakira se po porodu rychle vrátila do formy

27.04.2013 15:10 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Shakira
© facebook interpreta
Shakira porodila 22. ledna svého prvního potomka, syna Milana, kterého vychovává společně s fotbalovým obráncem Barcelony Gérardem Piquém (na snímku). To, co během těhotenství nabrala, ale dokázala s obdivuhodnou rychlostí zase shodit a již nyní je znovu v dobré kondici. Kila musela rychle dolů hlavně kvůli jejímu porotcování v soutěži The Voice.

"Hubnutí bylo asi jedinou věcí, která byla stresující. Věděla jsem, že se musím vrátit do soutěže jen dva měsíce po porodu. Můj táta říká, že není nic lepšího než kosti obalené masem. Proto se mu líbí, když je moje máma trochu baculatá. Nikdy nebyla pod tlakem, aby se dostala na svou původní váhu a nikdy to ani neudělala," vyznala se zpěvačka původem z Kolumbie.

Šestatřicetiletá Shakira Isabel Mebarak Ripoll prorazila ve druhé polovině devadesátých let na hudebním trhu španělsky mluvících zemí. Ten anglický si podmanila až v novém století nahrávkou "Laundry Service", které prodala na dvacet milionů kopií. Poté vydala několik dalších alb, fotbaloví fanoušci si možná ještě teď broukají oficiální hymnu MS v kopané 2010 v JAR, která nesla název "Waka Waka (This Time For Africa)" a úspěšnou nahrávku "She Wolf". Momentálně zpěvačka mimo porotcování pracuje na novém studiovém albu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY