Itch My Hahaha se vrací v podobě festivalu

18.04.2013 21:43 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Itch My Hahaha
© facebook interpreta
Kultovní klubová noc Itch My Hahaha se v květnu vrací v podobě několikadenního festivalu - po čtyři večery budou v brněnském Kabinetu Múz představovány kapely a projekty z typicky netradičních koutů hudebního světa. Zahrají si zde celebrity lokální i globální a pomyslně zahájí festivalovou sezónu roku 2013.

Čtyři květnové večery budou stylově opravdu rozmanité. V roli headlinerů jednotlivých akcí se 5. května představí praotec home-recordingu a lo-fi bůh R. Stevie Moore (US) s kapelou, 9. května pak avantgardně hiphopoví Young Fathers (UK), 16. května hledač analogových retro zvuků Piotr Kurek (PL) a festival uzavře 21. máje islandský disco-bigband Retro Stefson. Program každého večera je vždy doplněn o místní kapely a DJe.

Klubová noc Itch My Hahaha existuje od roku 2004. Prvních sedm let byla doma v klubu Fléda, po roční pauze se na podzim roku 2012 přesunula do znovu obnoveného klubu Kabinet Múz. Za dobu své existence představila Brnu spoustu velkých jmen experimentální elektronické scény jako Autechre, Fuck Buttons či DAT Politics, v Kabinetu Múz pak Elektro Guzzi a Legowelt.

Pro aktuální informace sledujte facebookovou skupinu.

Itch *MAY* HAHAHA: Itch x 4 = HA-HA-HA-HA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY