Britney Spears potěší novou skladbou k filmu "Šmoulové 2"

18.04.2013 09:58 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© last.fm
Poté, co se princezna popu Britney Spears rozhodla dále se neangažovat v druhé řadě talentové soutěži X Factor a záhy se pochlubila se svým novým objevem, přichází k nám novinka hudebního rázu. Než interpretka vydá své připravované osmé studiové album, potěší své příznivce novou skladbou, jež se stane součástí soundtracku k novému animovanému filmu "Šmoulové 2". Britney tuto zprávu potvrdila na svém Twitteru.

"Jako malá jsem Šmouly milovala a mí kluci jsou jejími největšími fanoušky," sdělila tisku nadšená Britney. "Písní k tomuto filmu jsem je chtěla překvapit a už teď vím, že to bude šmoulózní," dodala. Nový track nese název "Ooh La La" a stojí za ním producenti Dr. Luke, Ammo a Cirkut, kteří s Britney ve velkém pracovali na předešlé desce "Femme Fatale". Píseň se objeví i v samotném filmu, dočkají se ho ale pouze ti, kteří jej zhlédnou až do konce, jelikož by měla být součástí závěrečných titulků. Pokračování úspěšné rodinné komedie vtrhne do kin 31. července, samotný singl by podle informací měl vyjít začátkem července.

Popová diva se kromě zmíněné skladby chystá vydat ještě letos nástupce úspěšné nahrávky "Femme Fatale", z níž vzešly celkem čtyři singly a u hudebních kritiků sklidila většinou pozitivní reakce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY