Podívejte se na "Gentleman" Psye

13.04.2013 14:17 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Psy - Gentleman
© facebook interpreta
Kdo by ho neznal - obtloustlý jihokorejský rapper Psy hopsající jezdeckou choreografii za zvuku nekomplikované elektropopové písničky si loni podmanil celou planetu. Jelikož neměl s nástupcem kam spěchat (výrazná část jeho příjmů je založena na prodeji reklamy u nejsledovanějšího videa celého YouTube), singl "Gentleman" na sebe nechal čekat poměrně dlouho. Je tomu jen pár dní, co Psy představil audio písničky, a díky zpěvákově obřímu koncertu v Soulu je nyní k dispozici i jeho klipová podoba.

Málokdo zřejmě předpokládal, že se Psy vytasí se seriózním videem, a samozřejmě na něj nedošlo. Novinka je stejně potrhlá jako její předchůdce a sleduje jihokorejskou hvězdu jako hlavního aktéra série škodolibostí. Kromě toho klip obsahuje i nový taneček. Ten je založen na názvu písničky, a tudíž je pořádně classy. Navíc - pokud na vás bylo osedlání imaginárního oře příliš komplikované, tohle pohupování zvládnete opravdu hravě.

Tým kolem zpěváka domyslel vše do posledního detailu. Premiéra klipu proběhla na speciálním megakoncertu v hlavním městě Jižní Koreje a v okamžiku jeho skončení už byl vizuál k dispozici. Krom toho je jeho obsah snadno napodobitelný a jistě se objeví mnoho posluchačů, kteří si natočí vlastní krasojízdu plnou záškodnictví. Písnička i klip už jsou k dispozici na iTunes, podívat se můžete přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY