S Cartonnage vystoupí v Paláci Akropolis Boris Carloff a Kato

11.04.2013 14:08 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Cartonnage
© Maya D. Liskovec
Cartonnage vystoupí 20. dubna na samostatném koncertě v pražském Paláci Akropolis. Tam se vrátí po roce, aby zde mohli předvést audiovizuální show ve stylu Tima Burtona.

Electropopové duo plánuje zahrát v koncertní premiéře remake skladby "Já už to vím", vzniklé na podporu projektu samosebou.cz. Další novinkou bude i hymna letošního Světového poháru ve skocích na lyžích, který se konal v Harrachově. Nese název "Winter song" a poprvé naživo zazněla právě během této akce..

Cartonnage sáhnou i hlouběji do archivu, aby z něj vytáhli skladby typu "Brand New Day" či trvalky "Attention Please" a "I'm Not Your Computerˇ". Jako hosté vystoupí Boris Carloff a Kato z Prago Union.

"Celým bezmála devadesátiminutovým vystoupením se bude navíc prolínat paralelní mikropříběh. Prvních padesát lidí dostane při vstupu do Akropole oproti zakoupenému lístku CD 'Winter Song' se třemi remixy a videoklipem," prozradila kapela.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro a v kavárně Paláce Akropolis. Více informací je k nalezení na cartonnage.cz a palacakropolis.cz.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY