Andre 3000 a Beyoncé přezpívají hit Amy Winehouse "Back To Black"

05.04.2013 08:10 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© PA
Další hudební lahůdku si připravila pro své fanoušky Beyoncé. Ve spolupráci s rapperem Andrem 3000 z formace OutKast přezpívají velký hit Amy Winehouse "Back To Black". Produkci si vzal na starosti Jay-Z a song se následně stane součástí soundtracku k filmu "Velký Gatsby".

Podle vyjádření nejmenovaného zdroje z vydavatelství Interscope Records, které bylo poskytnuto redakci E! News, by se nová verze měla značně odlišovat od původní.

Film "Velký Gatsby" natočil režisér Baz Luhrmann na motivy slavného románu F. Scotta Fitzgeralda z roku 1925. V hlavních rolích se objeví Leonardo Di Caprio, Carey Mulligan a Tobey Maguire. Původní datum premiéry bylo ohlášeno na 25. prosince 2012. Společnost Warner Bros ho ale později změnila na květen 2013. Film je natočen v 3D formátu. Je to již několikátá adaptace největšího amerického románu. V té patrně nejslavnější se v roce 1974 v hlavní roli objevil Robert Redford.

Ukázku z přepracované verze písničky zesnulé interpretky si můžete poslechnout v novém traileru. V něm uslyšíte i skladby od Lany Del Rey nebo Florence And The Machine.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY