Michalu Dvořákovi z Lucie a DJce Lucce se narodil druhý syn

04.04.2013 09:24 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Michal Dvořák a DJ Lucca
© maminka.cz
Michal Dvořák se se svojí manželkou Lucií Kvasnicovou dočkali 2. dubna ráno druhého syna. Jak uvedl server iDNES.cz, dostal jméno František.

"Tak od 9:06 je mezi námi! Další kluk - František Dvořák - 46cm - 3160g. Maminka byla statečná a oba jsou v pořádku," rozeslal hrdý otec SMS v tomto znění svým přátelům. První syn Michal se tomu to páru narodil už před dvěma lety. Sedmačtyřicetiletý Dvořák si svoji o třináct let mladší druhou ženu, známou v hudebním světě pod jménem DJ Lucca, vzal 20. prosince 2012 na pražské Novoměstské radnici a významný životní krok oslavili ve Spojených arabských emirátech.

Dvořák poslední dobou zažívá velmi šťastné dny. Po úspěšném projektu s houslistou Jaroslavem Svěceným "Vivaldianno" se jemu a kolegům podařilo opětovně vdechnout život hudební legendě Lucii. První z aktivit po reunionu souboru je muzikál z jejich písniček, který Hudební divadlo Karlín uvede v premiéře 31. října.

Na příští rok kapela plánuje monstrózní návrat na koncertní pódia a posléze se nedá ani vyloučit nahrávání nového studiového materiálu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY