Demi Lovato opět zasedne v porotě amerického X Factoru

01.04.2013 13:36 - Michal Rolig | foto: facebook interpreta

Demi Lovato
© last.fm
V Americe se vše chystá ke startu třetí řady X Factoru. V roli hlavního porotce bude opět tvůrce show Simon Cowell, kterého doplní zpěvačka Demi Lovato. Tato dvojice zasedla i ve druhé řadě konané na podzim minulého roku. Potvrzené ale je, že druhá část loňské poroty tvořená Britney Spears a L.A. Raidem se do třetí řady nevrátí. Nová jména porotců budou odtajněna v květnu na oficiální tiskové konferenci televizní stanice FOX.

"Nemohl jsme být štastnější, že je Demi letos zpátky. Je to pravá superstar a minulý rok byla skvělým mentorem. I když umí být i nepříjemná, rád jsem s ní pracoval a jsem rád, že se vrátí i během svého světového turné," prohlásil těsně po odhalení druhé porotkyně Simon Cowell.

Kromě probíhajícího světového turné se interpretka aktuálně věnuje i natáčení videoklipu k novému singlu "Heart Attack". V příštím týdnu Demi song představí živě v show "Jimmy Kimmel Live!" a "Dancing With The Stars". Album "DEMI", které zmiňovaná píseň předznamenává, vyjde ještě v tomto roce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY