Sunshine chystají v Lucerna Music intenzivní retro pohled bez sentimentu

27.03.2013 07:01 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sunshine
© Tomáš Třeštík
Sunshine. Kdysi kontroverzní fenomén české klubové scény za roky koncertování přestoupil do festivalové ligy, ale pořád si snaží držet svoje fanoušky zkrátka a servíruje jim na oplátku klubové koncerty, kde je všechno na blízko, z očí do očí, nahlas a nikdy není jasné, čí pot je čí; jestli kapely, nebo lidí pod pódiem. Letošní live sety se zatím nesou v duchu mírné retrospektivy, turné s názvem "Back To The Roots" servíruje vedle skladeb z poslední desky i důstojný průřez back katalogem a songy z alb "Velvet Suicide", "Necromance", nebo "Dreamer". A zatím s velmi příjemným ohlasem.

Po povedé Flédě v Brně přichází dnešní koncert (27. března) v pražském Lucerna Music Baru. Předkapelou budou opět No Distance Paradise a všichni si od toho slibují slušný emo zážitek. Pokud jste náhodou chyběli na Flédě a z nějakého závažného důvodu budete muset oželet i Lucerna Music Bar (což byste neměli, ale stane se), nezoufejte.

Jednak koncertů v rámci "Back to the Roots" bude po celých Čechách i na Moravě ještě pár a co je důležitější - kapela ve spolupráci s AD ROOM, režisérem Jirkou Marshalem a celou řadou dalších lidí, kteří byli pro Sunshine v průběhu let zásadní, chystá dokument, který vyjde následně i na DVD. Bude to dynamický průlet spoustou archivních, dosud neviděných materiálů z tour po celém světě, pobytu v Americe i natáčení desky "Moonshower And Razorblades" v Los Angeles, v kombinaci se záznamy koncertů z právě probíhajícího turné. I vy můžete být toho součástí, stačí si koupit lístek a být tam. V klubu i na videu. Není nic snazšího a zároveň trvalejšího!

Nadcházející termíny turné:

29.3. - Hořovice - KLUB LABE
30.3. - Cheb - JAZZ ROCK CAFÉ
5.4. - Holešov - WATS MUSIC CLUB
6.4. - Opava - KLUB ART
19.4. - Olomouc - S CUBE
20.4. - Hluboké Mašůvky - BOOMERANG
3.5. - Karlovy Vary - LIĎÁK
11.5. - Tábor - MILLENIUM


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY