Lady Gaga a Tony Bennett nahrají jazzové album v červnu

26.03.2013 15:15 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga a Tony Bennett
© laredso.com
Ačkoliv mají lidé zpěvačku Lady Gaga zaškatulkovanou v popové přihrádce, již několikrát dala najevo svou oblibu jazzu. Když navíc v roce 2011 vyšla její spolupráce s legendou žánru Tonym Bennettem, začalo se mluvit o celé nahrávce v tomto stylu. Tony nyní oznámil, že se věci daly do pohybu.

"Už na tom od teď do června budeme pracovat, nahrávat se bude právě v červnu. Je fenomenální, skvěle spolu vycházíme a oba se na to moc těšíme," potvrdil Bennett pro Rolling Stone společné plány. Zároveň dodal: "Je jednou z nejlepších jazzových zpěvaček, kterou kdy kdo slyšel."

Americká interpretka s jazzmanem přezpívali roku 2011 klasiku "The Lady Is A Tramp" (k poslechu pod článkem), kterou Bennett umístil na své album "Duets II". Producentsky se na ní podíleli Dae Bennett a Phil Ramone, kteří jsou ve hře i pro nadcházející spolupráci.

Pokud nová jazzová deska vyjde ještě letos, znamenalo by to, že se fanoušci Lady G dočkají v roce 2013 hned dvou nových disků. Tím druhým bude totiž plánovaná čtvrtá studiovka "ARTPOP", jež je právě dokončována.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY